Lifestyle

Lijepo i seksi

Što morate imati u ladici s donjim rubljem

Što morate imati u ladici s donjim rubljem

Lijepo i seksi donje rublje svakoj ženi daje samopouzdanje, ali što odabrati? Niste li sigurni što od donjeg rublja morate imati u ormaru, ovo su tri kategorije s kojima nećete pogriješiti

Donje rublje gotovo je jednako važno kao i odjeća koju nosite jer ćete se uvijek osjećati bolje u lijepim gaćicama ili dobrom grudnjaku nego u starim komadima koji su možda udobni, ali očajno izgledaju na vama. Who What Wear preporučuje donje rublje koje morate imati kod kuće, a još važnije je da se riješite starih komada i ponovno probudite ženu u sebi.

1. Nešto slatko

Svaka žena u ladici s donjim rubljem treba imati slatke gaćice i grudnjake s volanima ili simpatičnim uzorcima. Tu su i pidžame ili baby doll kompletići koji su udobni i lijepo izgledaju. Možete kombinirati boje i uzorke, ali tada pazite da su komadi od istog materijala. Zamislite samo svilenu potkušulju na točkice i jednobojni svileni donji dio pidžame - savršeno za uživanje preko vikenda.

2. Nešto seksi

Kada imate loš dan, sigurno ćete se bolje osjećati u seksi donjem rublju. Odaberite čipkaste gaćice i push up grudnjak i odmah ćete se lakše boriti s dnevnim problemima i obavezama. Također možete kombinirati boje i uzorke. Da biste probudili lavicu u sebi, kupite grudnjak s životinjskim uzorkom i gaćice u kompletu ili odaberite neke u odgovarajućoj, jednoj boji.

3. Nešto za posebnu odjeću

Pojedine haljine ili neka druga odjeća nisu najbolje prijateljice ženskom tijelu. Tanji ili sjajni materijali kao da namjerno ocrtavaju svaku malu nesvršenost pa zato morate imati nekoliko osnovnih gaćica i grudnjaka bez ikakvih dodataka. Neka budu u osnovnim bojama poput crne, bijele i boje kože. Uz to je pametno imati i visoke gaćice koje se spuštaju preko bedara ako, primjerice, želite sakriti trbuščić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.