Lifestyle

Put do srca

Kakvi muškarci lakše osvajaju žene?

Kakvi muškarci lakše osvajaju žene?

Kavalirske manire uvijek će pobijediti nad suvremenim metodama zavođenja. Nemojte se ponuditi platiti joj piće, nego joj pridržite vrata i pošaljite koji cvijet. Poruka će biti jasna.

Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći kroz trbuh, drugi će se složiti da je pun pogodak tetošenje u šopingu i plaćanje večere, dok će neki znati da je prava privlačnost muškaraca u njihovoj kavalirskoj ophodnji!

Naime, tako glasi zaključak nedavno provedene ankete među Britankama, koju je provela tvrtka Scaramouche & Fandango. One su 61-postotnim glasovanjem odlučile kako njihovom srcu odgovaraju muškarci s lijepim manirama koje pripadaju 50-im godinama prošlog stoljeća. One bi radije uzele muškarca iz tog doba nego suvremenog mladića...

Za razliku od sadašnjih mladića, oni iz 1950-ih bili su spremniji damama pridržati vrata, ustati kada je osoba suprotnog spola ušla u prostoriju ili pak ponijeti njene stvari. Jednako tako, današnje su dame procijenile da su se ondašnji muškarci bolje oblačili - nisu nosili traperice i tenisice, nego uredna odijela s kravatom. Tako bi 82 posto ispitanica radije htjelo da im muškarac pridrži vrata nego da ih počasti pićem.

Više o ovoj temi možete pročitati na ordinacija.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.