Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Lutkarski mjuzikl „Prometna priča" u subotu u City Galleriji

Lutkarski mjuzikl „Prometna priča

Subota, 31. kolovoza u 11 sati u City Galleriji !

Za početak nove školske godine City Galleria Zadar vam je pripremila puno iznenađenja. Pozivaju se draga dječica da dođu u subotu od 11 sati zabavite se i naučite kako se treba ponašati u prometu a to će vam najbolje pokazati u ovome mjuziklu policajac Mate koji će likove Slavicu i Juricu koji kasne u školu i pretrčavaju cestu na nedopuštenom mjestu i prelaze preko crvenog svijetla na semaforu podučiti pravilima.

Kroz devet poučnih songova (zebra, semafor, prometni znakovi, Mate na raskrižju, u autu ..) i pitke dijaloge djeca nauče sve o prometnoj kulturi.

A za roditelje tu je u subotu happy hour od 11 do12 sati i razne akcije :
Algoritam 1+1 na slikovnice Medvjedići i Fina Nina , Sport&Moda :Nike i Converse -20 % na sniženo i nesniženo, Muraj trgovine : -20 % na sniženo i nesniženo, DM: -15 % na ukupni račun, Galileo all for men : -50 % na cijelokupan asortiman, ShoeBox .-20% na sniženo i nesniženo, ShoeBeDo :-10% na novu kolekciju, Leggiero i Storia Bar . 10 kn mix prirodni voćni sokovi te akcije za povratak u školu koje su već tu u Adidasa, Planet Obući, Shoosteru, Sparu, OshKoshu, TechnoMarketu, Amadeusu, Mani...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.