Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Bogat program događanja za 5. rođendan City Gallerije

Bogat program događanja za 5. rođendan City Gallerije

City Galleria slavi rođendan u petak i subotu, 4. i 5. listopada

City Galleria slavi rođendan u petak i subotu, 4. i  5. listopada. Provedite dva dana s nama i uživajte u bogatom zabavnom programu koji će trajati cijeli dan.

Fešta počinje u petak, 4. listopada u 18 sati s nastupom Baletne udruge Pirueta -  genijalnih finalista „SoloArt" natjecanja te druženjem s  maskotom Štrumfa koji vas zabavlja i daruje poklone. Također zabavni  klaun Keko koji na štulama obilazi centar i dijeli balone različitih likova te facepainting majstorica Berni koja će vam u periodu od 18 do 20 sati nacrtati sve vaše željice velike i male.  I to nije sve ...

Tu su i Ugljanske mažoretkinje . Sve vas to čeka  do 20 sati kada na trgu pored fontane počinje koncert DeFacto benda i zabava traje sve do 22 sata do kada rade i naše trgovine.

Zabava se nastavlja u subotu, 5. listopada. U periodu od 10:30 do 12:30 sati dođite i uživajte u nastupu klauna Srećka te njegovoj  predstavi Ludi baloni, zatim nastupu fantastične Plesne udruge Gesta i družite se sa maskotom Štrumfetom koja vas zabavlja i daruje poklone.

U nastavku dana od 18 do 20 sati razveselit će vas gusarsko mađioničarska predstava klauna Srećka, zabavni facepainting  te navečer na vanjskom trgu sa početkom od 20 vas zabavljaju Marijan Ban i Diktatori !

U subotu trgovine također rade do 22 sata, parking je besplatan i u periodu od 8 do 18 sati častimo vas BESPLATNOM KAVOM u odabranim kafićima a to su: Storia, City Bar, Leggiero, Callista Bar. Preuzmite kupon za kavu od naših hostesa i uživajte u ispijanju vašeg omiljenog napitka sa prijateljima. 

I naše trgovine vas nagrađuju za vašu vjernost ta 2 dana  : uz popuste od 10-50% ! Shooster, Timberland- 10 % na cijelu kolekciju, Intertekstil Stanić -20 % na cijelu kolekciju,, Farmacia - 20 % na određene brandove,  Sport&Moda (Nike i Converse) -30 % na cijelu kolekciju, Muraj (Mattina, Geox) -20% na cijelu kolekciju, Mustang Jeans ( Lee, Wrangler) -30% na dio asortimana, Amadeus M.A.J. - 15 % na cijelu kolekciju ili 3+1 artikl gratis, Galileo -50 % na veći dio asortimana, Leggiero Bar i  Storia -voćni mix i Leggiero mix po 10 kn a alkoholna pića iza 21 h samo 10 kn, Igraonica Babe -gratis igre :biljar, hokej, simulator i košarka , Cvjećarna Kaktus - 20 % na bukete i cvjetne aranžmane, Planet Obuća-20 % na cijelu kolekciju, Tiramol -30 % na dio asortimana, Bebe Nova -30 % na dio asortimana, Posteljina.hr -20-80 % na cijelokupan asortiman, Karla -40 % na sniženi asortiman,  Adidas-20 % na dio asortimana, Dm- 50% na sve Kaladont proizvode, dm kišobran za svaku kupovinu iznad 150 kn, Persil, Perwoll, Silan i Pur po super cijenama i Mana -60 % na artikle jesen zima prošlogodišnje sezone.

Sve ove divne stvari čekaju vas u petak i subotu, 04 i 05.10. - dođite i slavite s nama,


Vaša City Galleria Zadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.