Lifestyle

Med Contour

Tončica Čeljuska u Poliklinici Nola odlučila usavršiti siluetu prije ljeta

Tončica Čeljuska u Poliklinici Nola odlučila usavršiti siluetu prije ljeta

Na konzultacijama u Poliklinici Nola nedavno je bila poznata TV urednica i novinarka Tončica Čeljuska koja je, kako kaže, s dr. Ivanom Nolom tijekom godina postala prijateljica pa su joj odlasci u tu polikliniku postali užitak i zdrava navika.

Objasnila je kako je u Polikliniku Nola navratila na proljetni "check in", ali i da bi se s dr. Ivanom Nolom savjetovala i odlučila kako na što bolji, sigurniji i kraći način dovesti svoju sada već izvrsnu liniju u još bolje stanje.

"U Poliklinici Nola se svaki put osjećam kao da sam došla drugoj kući, Ivanu znam godinama, a osoblje je izrazito ljubazno, profesionalno, konkretno i za mene nema boljeg mjesta za liječenje ili 'usavršavanje' izgleda. Dr. Nola me je savjetovala i predložila mi nešto novo što imaju u Poliklinici za tretiranje ženskih kritičnih zona zahvaćenih celulitom i ostalim posljedicama zimskih lijenosti. Mislim da ću se odlučiti za nekoliko tretmana prije ljeta", izjavila je Tončica Čeljuska.

Dr. Ivana Nola, neupitni autoritet, omiljena liječnica poznatih hrvatskih lica, objasnila je kako je riječ o 100 posto sigurnom uređaju Med Contour, patentiranom za smanjivanje količine masnih nakupina i tvrdokornog celulita, koji svakome garantira rezultate.

"Med Contour me je oduševio jer uočljivo poboljšava siluetu i konkretno smanjuje opseg, što je mjerljivo u centimetrima već nakon prvog tretmana. Naša je zadaća u poliklinici klijentima i pacijentima osigurati najbolje, stoga smo odlučili ponuditi im tretmane Med Contourom koji se provode u nekoliko seansi. Djeluju vrlo precizno na sve razine masnog tkiva, uključujući i one najdublje dijelove. Ultrazvučnim efektom postiže se redukcija masnih stanica, čiji se sadržaj procesom metabolizma izlučuje iz tijela, a djelovanjem limfne drenaže taj proces se pospješuje, rezultira poboljšanjem tonusa i elastičnosti kože, kao i poboljšanjem siluete tijela", izjavila je dr. Ivana Nola te svim zainteresiranim savjetovala konzultacije prije tretmana Med Contourom: "Tijekom konzultacija postavit ćemo ciljeve kao i realna očekivanja. Savjetujemo minimalno 5 tretmana, koji se provode svakih 7-10 dana. Svaki tretman traje sat i pol do dva sata, ovisno o površini tretiranog područja. Naravno da rezultati nisu jednaki kod svih osoba. No, kod svih se smanjenje opsega može mjeriti u centimetrima već nakon prvog tretmana, a rezultati se poboljšavaju još u sljedećih nekoliko dana."

Tretman Med Contourom se, ovisno o problemu, može kombinirati s ostalim nekirurškim tretmanima, a za održavanje rezultata savjetuju se i tretmani održavanja, čiji broj i ritam je individualno određen.

Kako djeluje Med Contour?

Med Contour je ultrazvučni sustav čiju je tehnologiju odobrila FDA - najrigoroznija agencije na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja. Slovi kao prva prava alternativa operativnoj liposukciji i koristi se za cijelo tijelo, osim za područje lica.
Med Contour uređaj ima aplikator s dvije niskofrekventne ultrazvučne glave koje ciljaju neželjene lokalizirane masne naslage neposredno ispod kože. Pritom niskofrekventni ultrazvuk ciljano djeluje na potkožno masno tkivo i koncipiran je tako da izaziva implodiranje masnih stanica, ostavljajući kožu, krvne žile i vezno tkivo netaknutim.
Za vrijeme tretmana Med Contourom, tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma "usisavaju" u aplikator. Kroz djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara faza kompresije i dekompresije. Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman reducira broj masnih stanica i time smanjuje obujam tretiranog područja. Limfna drenaža, koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao "zonska masaža", uvelike olakšava proces eliminacije.

Ovim se uređajem može tretirati područje trbuha, noge, ruke, stražnjica i bokovi, donji dio leđa, područje koje nazivamo jahačke hlače, ljubavne ručke, kod žena područje grudnjaka na leđima i područja zahvaćena celulitom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.