Lifestyle

Dva puta mjesečno

Proputovao milijune kilometara i pritom spasio na tisuće pasa

Proputovao milijune kilometara i pritom spasio na tisuće pasa

Iako se od ovog posla neće obogatiti (iznos koji naplaćuje pokriva putne troškove i hranu), tvrdi da ga ispunjava te dodaje da je zadovoljan svijetom koji je stvorio

Greg Mahle ponovno je završio u vijestima nakon što se otputio na 6800 kilometara dug put kako bi od sigurne smrti spasio osamdesetak pasa.

Naime, dvaput mjesečno, Mahle putuje SAD-om (od Ohija do New Yorka i nazad) i skuplja pse koje čeka eutanazija te ih odvodi obiteljima s kojima je dogovorio udomljenje.

Njegova tvrtka, Rescue Road Trips, svake godine spasi preko 2000 pasa.

"Kada skupljate pse imate priliku vidjeti najgore ljude i najgore situacije. No na kraju puta nailazite na dobre ljude koji nešto osjećaju za pse koje su svi zaboravili", govori Mahle za Zanesville Time Recorder.

Dodao je i da američki jug ima najveće probleme s lutalicama jer radi se o kulturi koja ne vjeruje niti provodi sterilizaciju niti kastraciju životinja.

Iako se od ovog posla neće obogatiti (iznos koji naplaćuje pokriva putne troškove i hranu), tvrdi da ga ispunjava te dodaje da je zadovoljan svijetom koji je stvorio.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.