Lifestyle

Najavljujemo

Hrvati biraju najglam osobu

Hrvati biraju najglam osobu

Najavljujemo 5.Izbor za najglamuroznije osobe koji će se održati u Zagrebu, u Green Gold Clubu, u četvrtak, 19.3.2015. s početkom u 20h.

Svoj dolazak su potvrdili: prošlogodišnji dobitnik ove prestižne nagrade Ivan Zak, zatim Mario Rucner, Jelena Rozga, Asim Ugljen, Kristina Krepela, Ankica Dobrić, Danijela Dvornik, Minea, Zlatan Zuhrić Zuhra, Kristina Vukas, Indira Levak, Hamed Bangoura, Emina Pršić, Miroslav Škoro, Amir Kazić Leo, Ana Batarelo, Jelena Katarina Kapa, Boris Kosmač i mnogi drugi.

Kriteriji za Izbor Najglamuroznije osobe za 2014-tu godinu postavilo uredništvo portala glam.hr

Kriterije koje najglamuroznija osoba mora ispunjavati su: da osoba ne smije imati nikakvih tračeva niti skandala u svojoj karijeri, te da se mora baviti, u svoje slobodno vrijeme, humanitarnom radom, i to iza kamera, sa svojim finacijskim sredstvima, a ne sredstvima sponzora.

Glasovanje za najglam osobe trajalo je od 15.12. 2014 - 15.3. 2015. na portalu glam.hr. Čitatelji portala nominirali su 40 osoba iz društveno javnog života na području čitave regije s prostora bivše države. 

Svaka IP adresa mogla je dati najviše dva glasa, za žensku, odnosno, dva glasa za mušku osobu, kako bi se izbjeglo "pumpanje" glasova te na taj način sam Izbor bude korektan i pravedan.

Uz Izbor, održati će se i humanitarna modna revija koja će ekskluzivno predstaviti novu žensku kolekciju za proljeće i ljeto 2015. Reviju će nositi poznate misice hrvatske. Finacijska sredstva ovoga puta darovati će se Osnovnoj Školi Dragutin Tadijanović u Vukovaru.

Do sada su titulu najglam osobe osvojili: Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Enis Bešlagić, Doris Dragović, Ivan Herceg, Ivan Zak i Lepa Brena.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.