Lifestyle

Najavljujemo predavanje

Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?

Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?

Povodom Svjetskog dana hrane i Svjetskog dana kruha 16. listopada, 15. listopada u 11 sati u Gradskoj knjižnici Zadar održat će se predavanje “Prevencijom do zdravlja- Sol i pekarski proizvodi“ posvećenom  provedbi Strateškog plana za smanjenje unosa soli u prehrani.

 

Projekt je podržan od strane ministra zdravlja, prim. dr. Siniše Varge.

 

Na predavanju doznajte:

Zašto trebamo kuhinjsku sol?

Koja hrana sadrži kuhinjsku sol?

Što se događa s kuhinjskom soli u organizmu?

Zašto je prekomjeran unos kuhinjske soli štetan?

Koje su prednosti smanjenog unosa kuhinjske soli?

Kako smanjiti unos kuhinjske soli - što možete učiniti sami?

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.