Lifestyle

Be, Jude, Gavin...

Slavni frajeri koji su varali supruge s dadiljama

Slavni frajeri koji su varali supruge s dadiljama

Niti jedna supruga nije htjela prijeći preko takve afere.

 

1. Ben Affleck
 
Iako to nikada nije potvrđeno, slavni glumac Ben Affleck, svoju je suprugu Jennifer Garner, navodno varao s atraktivnom 28-godišnjom dadiljom svoje djece, Christine Ouzounian, s kojom je kasnije viđen u javnosti čak nekoliko puta. Iako je on naravno demantirao glasine, Jennifer je podnijela zahtjev za razvod braka, nakon punih 10 godina.
 
2. Jude Law
 
Britanski zavodnik, otjerao  je svoju zaručnicu Siennu Miller iz svog života, nakon što se saznalo da ju je varao s dadiljom svoje djece, Daisy Wright. Glasine je potvrdio i sam Jude, nakon što se javno ispričao Sienni zbog prevare. No, ona mu nije oprostila.
 
3. Gavin Rossdale
 
Posljednji u nizu skandala s dadiljom dogodio se bračnom paru Stefani-Rossdale, a navodno je slavni roker svoju lijepu suprugu varao s dadiljom pune 3 godine. Ona ga je odmah ostavila, a sreću je ubrzo našla u zagrljaju country pjevača Blackea Sheltona.
 
4. Ethan Hawke
 
Bivši suprug slavne glumice Ume Thurman, kriv je za okončavanje njihovog braka, nakon što ju je 2004. godine prevario s dadiljom Ryan Shawhughes. Iako je čitavo vrijeme tvrdio kako su to samo tračevi, dotična mu je postala supruga 2008. godine. Dobar pokušaj, Ethan!
 
5. Arnold Schwarzenegger
 
Slavni holivudski snagator, svojoj je ljubavnici Mildred, napravio sina Josepha, i to u vrijeme dok je ona radila u njegovoj kući te brinula oko njegove djece. 2011. godine, supruga Maria Shriver, s kojom je bio u braku 25 godina, podnijela je zahtjev za razvod braka.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.