Lifestyle

So real, Dior

Luksuzne naočale koje obožavaju slavne djevojke

Luksuzne naočale koje obožavaju slavne djevojke

Reflektirajuće naočale bez mosta koji povezuje stakla i okvir naočala, postale su instant hit preko noći. Riječ je o naočalama So Real modne kuće Dior koje, i nakon dvije godine, ne prestaju biti omiljene među mnogim slavnim damama.

So Real model je naočala koji je netom nakon lansiranja pokupio veliku pažnju modne javnosti. Instant uspjeh So Real naočala nimalo ne čudi, s obzirom na to da ih je prva predstavila Rihanna koja slovi za jednu od najfotografiranijih žena na svijetu i čije se modne eskapade pobožno prate i pokušavaju kopirati.

Navedene naočale krasi geometrijska silueta koja izgled vuče iz postojećeg wayfarer i avijatičarskog okvira sunčanih naočala. Trendovska polarizirajuća stakla stižu u cijelom spektru boja, od klasičnih crnih pa sve do color block kombinacija s narančastim i tirkiznim akcentima.

Nakon svjetske premijere 2014. godine, ove naočale modne kuće Dior i danas su omiljen modni dodatak među poznatim damama - od svjetskih trendseterica Olivije Palermo i Chiare Ferragni pa sve do kraljice burleske Dite Von Teese.

Trend So Real naočala, osim poznatih dama, zahvatio je i brojne ljubiteljice mode koje ih jednako ponosno pokazuju gdje god se pojave.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.