Lifestyle

"Stara" krpica

Kraljica stila s lakoćom "isfurala" baloner iz Zare

Kraljica stila s lakoćom

Lijepa stilistica i dizajnerica Olivia Palermo s lakoćom spaja naizgled nespojive komade, boje i uzorke, skupe i jeftine krpice, a u zadnje vrijeme često nosi Zarin baloner u zagasitoj narančastoj boji.

Trendi Njujorčanka Olivia Palermo redovita je gošća svjetskih tjedana mode i jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu. Zvijezda street style modne scene ne zna za modne pogreške, a svaki njezin izlazak nova je lekcija koju treba usvojiti.

"Obično se odjenem sukladno onome što me čeka taj dan. Uvijek je jedna eklektična nota u onome što nosim, ali se trudim uvijek u kombinacije unijeti sofisticirane elemente", kaže Palermo.

Budući da često putuje, priznaje da puno pozornosti polaže u pametno kombiniranje odjeće koju nosi na putovanja.

'Razradila sam dobar sustav i više mi se ne događa da ponesem premalo, ali ni previše stvari. Uzmem, recimo, kožne hlače i nekoliko vesta kako bih ih mogla kombinirati. To vas tjera da uvijek budete svježi i kombinirate različite stvari da ne biste izgledali kao da ste u uniformi. I znate što? Shvatila sam da, kamo god da odem, uvijek mogu ući u Zaru, tako da imam rezervni plan ako mi zatreba nešto. Nekad je dobro putovati s malo prtljage jer nikad ne znate što ćete poželjeti odnijeti kući', kaže jedna od najutjecajnijih ikona urbanog stila današnjice.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.