Lifestyle

Sporna novogodišnja čestitka

Britancima se ne sviđa čestitka s motivom Hrvatske

Britancima se ne sviđa čestitka s motivom Hrvatske
Philip Toscano/Press Association/PIXSELL

otografiju na kojoj Charles i Camilla poziraju u društvu članova Hrvatskog kulturno umjetničkog društva "Osijek 1862" mnogi smatraju jednom od "najblagdanskijih"

Princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla za (n)ovogodišnju čestitku iskoristili su fotku iz Hrvatske, a o njoj se u britanskim medijima raspravlja već danima. Dok su neki oduševljeni, drugi misle kako je riječ o čistoj katastrofi.

"Čini se kako bi Charles trebao otpustiti svoj PR tim", piše Newseveryday u članku o katastrofi božićne čestitke kraljevske obitelji. Fotografiju na kojoj Charles i Camilla poziraju u društvu članova Hrvatskog kulturno umjetničkog društva "Osijek 1862" prema pisanju Daily Maila mnogi smatraju jednom od "najblagdanskijih", no s druge strane mnogi kritičari smatraju je "narakradnom."​

 

Nekima smeta što je fotografija iz Hrvatske, drugi misle da bi Charles trebao stajati malo ispred, a mnogi su primijetili i da držanje ruku u džepovima nije baš primjereno. Kraljevska obitelj o kritikama se nije oglasila, a dok Britanci raspravljaju trebaju li Charles i Camilla otpustiti svoj PR tim, on je odradio dobar posao barem za Hrvatsku.

 


Reci što misliš!