Lifestyle

Modni dodatak kojeg volimo

Ruksak - hit i ovoga proljeća

Ruksak - hit i ovoga proljeća

Ako ovog proljeća želite napraviti odmak od nošenja klasičnih modela torbica, neodoljivi ruksaci pravi su izbor za vas. Njihova popularnost ne jenjava ni ove sezone, a osim što ne opterećuju leđa, izuzetno su trendi i praktični.

Trend nošenja ruksaka koji nas je zahvatio prošle godine, nastavlja svoju vladavinu i ove sezone. Praktični i funkcionalni komadi preuzeli su vodstvo u modnom svijetu, stoga je sasvim jasno zašto se ruksak više ne povezuje sa školskim aktivnostima.

Neovisno o cijeni i imenu, ruksaci su definitivno postali predmet žudnje brojnih modnih ovisnica. Taj primamljivi modni dodatak stiže u mnoštvu varijanti, materijala i boja, a samim time uspješno se uklapa u svačiji stil.

Za pobornice elegantnog i profinjenog stila, ruksaci u kožnoj varijanti pokazat će se odličnim odabirom. Ako želite pokazati svoju razigranu stranu, ruksaci ukrašeni resama, upečatljivim kopčama, zakovicama ili s mnoštvom prišivaka, pomoći će vam u toj namjeri.

Ruksak upečatljivog printa učinit će čuda za jednostavne i klasične kombinacije. Uz cipele, nakit ili određene modele torbica, ruksaci će savršeno začiniti i zaokružiti osmišljeni styling za tople dane.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.