Lifestyle

Sex files

Otkrivena zanimljiva prednost za sve prevarene žene

Otkrivena zanimljiva prednost za sve prevarene žene

Istraživanje je provedeno na 5,075 ljudi, iz čak 96 zemalja svijeta, kako bi se dobila ocjena koliko su bili bolni njihovi prekidi

Ako si ikad prolazila ili trenutno prolaziš kroz životnu fazu, koja uključuje partnerovu nevjeru, znaš dobro kakav je to osjećaj te ti nakon ovog teksta neće biti ništa bolje, no nije loše znati neke stvari.

Ovdje prije svega mislimo na rezultate jednog istraživanja, koje je otkrilo kako ipak postoji nekakva korist od partnerovog preljuba.

Istraživanje je provedeno na 5,075 ljudi, iz čak 96 zemalja svijeta, kako bi se dobila ocjena koliko su bili bolni njihovi prekidi. Nula je označavala sve one prekide koji nisu bili nimalo bolni, dok je broj 10 označavao one koji su bili gotovo nepodnošljivi.

Istraživači su prvo potvrdili ono što smo odavno znale: ženama prekidi padaju puno teže nego muškarcima, a zatim su potvrdili nešto u što smo također sumnjale: pripadnice ljepšeg spola mogu napraviti bolji posao od prelaženja preko prekida, jer one ne skrivaju emocije te razgovaraju o tome.

S druge strane, muškarci to ne rade, već oni samo sve probleme podmeću pod tepih te nipošto ne razmišljaju kao žene, o stvarima i  problemima koji su doveli do toga pa kreću dalje, bez da su se oporavili. No, kakve to ima veze s varanjem?

Naime, znanstvenici su otkrili kako žene razvijaju veću emocionalnu inteligenciju nakon varanja.

To znači da one postaju usredotočenije na znakove nevjere u budućim odnosima, svjesnije kako druge žene komuniciraju s njihovim partnerima, ali i samopouzdanije, samosvjesnije i samostalnije u cjelini.

Još jedna zanimljivost: pokazalo se kako žene, koje otimaju muškarce drugim ženama, nemaju uspješne dugoročne odnose u većini slučajeva.

Baš onako kako smo se nadale...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.