Lifestyle

Konjski rep

Super lagana frizura koju slavne ljepotice obožavaju

Super lagana frizura koju slavne ljepotice obožavaju

Ako postoji jedna beauty lekcija koja se ovog tjedna može naučiti iz ulične mode slavnih, onda su to stilske igrice po pitanju nošenja klasične frizure konjskog repa.

Ako je suditi prema slavnim damama, polako ali sigurno, nakon vladavine punđi i pletenica, u velikom stilu vraća se klasična frizura konjskog repa.

 

Njoj u posljednje vrijeme ne mogu odoljeti slavne dame poput brazilskog modela Gisele Bündchen koja je od lagano valovite frizure stvorila visoko podignuti konjski rep u sportskoj maniri. 'It' djevojka današnjice Kendall Jenner dolaskom na francusku rivijeru prezentirala je frizuru nisko spuštenog, nemarnog konjskog repa iz kojeg su virili pramenovi, a za sličnu verziju omiljene frizure odlučila se i slavna Victoria Beckham.

U međuvremenu, model Gigi Hadid u šetnji New Yorkom prezentirala je nemarnu frizuru konjskog repa koja se savršeno uklopila u njezino najnovije rock šik izdanje.

Jedna od najbolje odjevenih glumica na ovogodišnjem festivalu u Cannesu - Blake Lively, osim modnim kombinacijama jednaku pažnju dobiva i po pitanju frizure. Poznata po savršenom izgledu kose koju pažljivo stilizira gdje god se pojavi, Blake Lively je i ovog puta oduševila upotpunivši modne kombinacije nemarnim i zaglađenim verzijama konjskog repa.

Sve spomenute verzije konjskog repa koje su slavne dame posljednjih tjedana ponosno nosile, s lakoćom možete sami stvoriti bez potrebe za odlaskom kod frizera. Osim toga, i po svemu sudeći, klasična frizura kao što je konjski rep ovog će se ljeta pokazati posebno dobrom odlukom.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.