Lifestyle

NY

Trikovi uz koje supermodeli ostaju u top formi, a i vi ih možete primijeniti

Trikovi uz koje supermodeli ostaju u top formi, a i vi ih možete primijeniti

Njujorški Fashion Week već je počeo, a najbolje svjetske manekenke na njemu su pokazale savršena tijela.

Mnogo se priča o rigoroznim mjerama pomoću kojih supermodeli ostaju u top formi, a Daily Mail je otkrio o kojim je metodama riječ i jesu li primjenjivi i za "obične" žene.

Polusestra Kim Kardashian može se pohvaliti dugim nogama, vitkom linijom i prelijepim tenom, no nisu za sve zaslužni samo dobri geni. Kendall naime prije važnih revija konzumira "čistu hranu" i pije čaj za detoksikaciju, kako bi joj koža bila čista, a trbuh ravan.

"Dan započinjem šalicom čaja za detoksikaciju, a tijekom dana popijem 12 šalica", rekla je jednom.

Vitku Australku proglašavaju najljepšom manekenkom svijeta, a ona svoju kožu ne njeguje samo kozmetičkim preparatima, već i iznutra. Miranda tvrdi da tijekom karijere nikad nije bila bolesna, a za sve je zaslužna dnevna mješavina dodataka prehrani i probiotika, ali i bavljenje različitim aktivnostima, poput joge i planinarenja. Prema riječima nutricionistice Cassandre Burns, postoji snažna veza između zdravih crijeva i kože, a probiotici su odličan dodatak prehrani.

"Ne konzumiram ugljikohidrate i šećer", jednom je prilikom otkrila zgodna Brazilka. Jedan od najlakših načina za skidanje sa slatkiša je povećanje unosa proteina.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice ne skriva da ponekad uživa i u nezdravoj prehrani.

"Moj je moto jedi zdravo da bi bio u top formi, jedi hamburgere da ostaneš normalan", rekla je.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.