Lifestyle

Promocija

Nina Badrić miriše na sudbinu

Nina Badrić miriše na sudbinu

Glazbena diva Nina Badrić od danas je zaštitno lice za čitavu regiju parfumirane vode koja nosi naziv "My Destiny".

 

Prije ove lijepe glazbenice zaštitna lica za Oriflame parfeme bila su prestižna imena svjetskog show businessa poput Monice Bellucci, Demi Moore ili Natalie Vodianove.

Švedska kompanija Oriflame odabrala je upravo karizmatičnu Ninu za svoje jedinstveno zaštitno lice, a direktorica marketinga Marijana Zonić nam je rekla:

"Nina je bila naš jedini odabir. Ona je ideal Oriflamove žene. Ninu osim fizičke ljepote krasi i "faktor X" neodoljiva karizma i šarm kojim osvaja na prvu. Iznad svega je uspješna poslovna žena i sjajna glazbenica koja svojim pjesmama priča naše živote. Nina je iznimna pjevačica i osoba pozitivnog karaktera kojoj se žene dive baš poput njezinih svjetskih prethodnica Monice, Demi ili Natalije."

Video u kojem Nina utjelovljuje ženu koja sama kreira svoju sudbinu pušten je jučer putem društvenih mreža za čitav Svijet, a parfem je dostupan svim ženama koje žele mirisati na"sudbinu".

Redatelj je Marko Sovilj iz Beograda a za make up je zadužen dugogodišnji suradnik Nine Badrić proslavljeni make up artista Saša Joković.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.