Lifestyle

Oblikuju modni sviijet

Ovo su najutjecajnije osobe u modnoj industriji

Ovo su najutjecajnije osobe u modnoj industriji

Modna stranica The Business of Fashion objavila je godišnju listu BoF500 index koja profilira osobe koje oblikuju modnu industriju današnjice.

Ovogodišnja lista uvećana je za 113 osoba uključujući modele Taylor Hill, Bellu Hadid i Jadena i Willow Smith, no najveće je iznenađenje na listi slavna Beyonce. U četverogodišnjoj povijesti liste ova pjevačka diva bila je uvrštena samo jedanput. Svi se slažu kako je ova godina u modnom smislu ključna za Beyonce jer joj je ranije ove godine dodijeljena nagrada CFDA Fashion Icon.

Stranica The Business of Fashion pozdravila je 'njezin trud u predstavljanju visoke mode u spotovima, uključujući izdanja u kreacijama Guccija i Cavallija'.

Lista The BoF500 bazirana je na nominacijama sadašnjih i bivših članova diljem svijeta. Zvjezdana lista također uključuje imena poput Alexe Chung, Gigi Hadid, Kendall Jenner, urednice britanskog izdanja Voguea Alexandre Shulman, Rihanne, slavne vizažistice Charlotte Tilbury i kanadskog dizajnera Erdema Moralioglua.

Na popisu pridošlica na listi našla se i Hannah Jones, potpredsjednica održivog poslovanja i inovacija brenda Nike čije uvrštavanje na listu sugerira da je održiva moda jača nego ikad.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.