Lifestyle

Brand obuće

Slavni američki brand Soludos reklamira se fotkama iz Hrvatske

Slavni američki brand Soludos reklamira se fotkama iz Hrvatske

Hrvatska posljednjih godina postaje sve popularnija turistička destinacija, i ne samo to • Sve više redatelja bira upravo našu zemlju kao idealnu za snimanje filmova i serija, a čini se kako se taj trend širi i među stranim modnim brandovima

Još jedno priznanje za našu prekrasnu zemlju. Hrvatska posljednjih godina postaje sve popularnija turistička destinacija, i ne samo to.

Sve više redatelja bira upravo našu zemlju kao idealnu za snimanje filmova i serija, a čini se kako se taj trend širi i među stranim modnim brandovima.

Konkretno se ovoga puta radi o brandu Soludos, koji je nastao 2010. godine u New Yorku.

Brand obuće, koji se specijalizirao za izradu šarenih espadrila, osnovao je Nick Brown, kada u New Yorku nije uspio pronaći i kupiti tradicionalne od konopa, koje je nosio dok je odrastao duž španjolske obale.

I na samoj službenoj stranici, brand često ističe kako je inspiriran putovanjima te je sve zainteresirane pozvao da im se pridruže na Instagramu, gdje mogu pratiti njihovo istraživanje omiljenih krajeva svijeta.

A upravo smo na Instagramu otkrili kako su se slatke espadrile našle i u Lijepoj našoj, točnije u čarobnom Dubrovniku.

Na Instagramu, gdje brand prati 168 tisuća sljedbenika, objavljeno je čak nekoliko fotografija s naše obale, snimljenih na brodu, i koje su nas momentalno u mislima vratile na prošlo ljeto te zaslužene godišnje odmore.

Slavni brand nije mogao pronaći bolju destinaciju, zar ne?


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.