Kultura

glazba

Trodnevni spektakl u Splitu – vrijeme je za najveće rođendansko slavlje godine

Trodnevni spektakl u Splitu – vrijeme je za najveće rođendansko slavlje godine
Zvonimir Barisin/PIXSELL

Koferi su spakirani, ulaznice su osigurane – vrijeme je da euforija u bojama festivala ULTRA Europe napokon započne. Cijeli svijet ponovno će se ujediniti i ispričati posebnu priču o prijateljstvu, ljubavi i glazbi. Festival ULTRA Europe slavi prvih deset godina, a dobrodošli su svi oni koji su spremni zaploviti u glazbenu pustolovinu života!

Na Parku Mladeži obožavatelji će od 12. do 14. srpnja moći uživati u nastupima na četiri različite pozornice – grandiozna glavna pozornica, omiljeni Resistance Stage kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stage i Oasis. Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Sebastian Ingrosso, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od veličanstvenih imena koji stižu u Split.

Čim se zatvore vrata stadiona Parka mladeži započinje Destination ULTRA. Čisto Jadransko more uz zvučnu kulisu najvećih svjetskih umjetnika elektroničke glazbe, samo su dio posebnosti ovog koncepta. Vrijeme je za još jednu razglednicu Hrvatske koja i ove godine 15. srpnja kreće na otoku Braču, u 585 Clubu s duom Lucas&Steve, a već se sljedećeg dana ULTRA ludnica seli na najsunčaniji hrvatski otok Hvar. Dnevni ULTRA Beach uz Jonas Blue, Sama Feldta i Tchamija te večernji RESISTANCE Hvar uz Massana i Kassiju održat će se u Carpe Diem Beach Clubu. U intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica, RESISTANCE Vis bit će posljednja stanica jubilarne ULTRA avanture 16. srpnja uz DJ-icu Korolovu.

U prodaju je pušten i ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica koje se za domaće fanove mogu pronaći na svim prodajnim mjestima TISAK MEDIA kao i putem sustava Entrio po cijeni od 69€. Također, uskoro će i TIER 2 trodnevnih regionalnih ulaznica biti rasprodan pa su još kratko dostupne po cijeni od 115€.

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica. Posjetite Mastercardovu platformu priceless.com i potražite tri različita paketa za prva tri dana u Splitu koja možete kupiti po posebnim cijenama.


Reci što misliš!