Kultura

25. travnja

Puni pansion: Hit komedija stiže i u zadarsko kazalište!

Puni pansion: Hit komedija stiže i u zadarsko kazalište!

B GLAD Produkcija i HNK Zadar završavaju ovosezonsku uspješnu suradnju s komedijom "Puni pansion".

"Puni pansion" održat će se 25. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar.

Riječ je o komediji prema motivima velikog broadwayskog hita 'Fully Committed' a kod nas je stavljen u tako nam poznate okvire izrabljivanja  sezonskih radnika za vrijeme kaotičnih turističkih sezona.

Najveća posebnost Punog pansiona je svakako nevjerojatna izvedba Katarine Baban koja u ovoj komediji igra čak 21 ulogu.

Nevjerojatno zahtjevnu izvedbu Katarina Baban je itekako savladala i ovom predstavom oduševila tisuće gledatelja diljem Hrvatske.

Iako je Katarina Baban i dosad kao glumica bila zapažena i priznata, talent koji je pokazala spretno igrajući više od  nevjerojatnih 20 uloga istovremeno u "Punom pansionu" zaista je vrijedan divljenja. Jer bila bi to samo još jedna duhovita komedija koja opisuje potpuno suludi radni dan honorarne djelatnice na recepciji uz svemoguće izazovne zahtjeve gostiju, vlasnika, privatnog života... Ali činjenica da brza izmjena mnogobrojnih likova, duhoviti dijalozi i sva silna energija koja puca po pozornici dolazi samo od jedne i jedine glumice na sceni -  Katarine Baban uvrštava ovu predstavu u one koje se stvarno moraju pogledati!"Puni pansion" prati jedan potpuno suludi radni dan čudesne sezonske djelatnice na recepciji koja svim silama pokušava udovoljiti zahtjevima gostiju ali i svojih pretpostavljenih, žonglirajući s problemima privatnog života koji jedva da i postoji. 
Energična i urnebesna Katarina Baban otkriva na što su spremni 'mali' ljudi koji svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove zarađujući pošteno za svoj život boreći se s izazovima nemilosrdnog tržišta rada u turizmu. 

Ova životna komedija dolazi iz pera poznatog pisca kazališnih komedija Igora Weidlicha prema motivima velikog broadwayskog hita 'Fully Committed'.

Režiju za predstavu potpisuje Tihana Strmečki a nastala je u koprodukciji B GLAD Produkcije i KD "Vatroslav Lisinski".
 


Reci što misliš!