Kultura

subota, 13. travnja

Kreativna tribina na Picnic Mingle & Fun terasi - doživite zadarsku kreativnost

Kreativna tribina na Picnic Mingle & Fun terasi - doživite zadarsku kreativnost

U subotu, 13. travnja, Picnic će biti domaćin kreativnog eventa koji slavi kreativnost i inovativnost lokalne zajednice. U vrtu Picnic Mingle & Fun, od 11:00 do 15:00 sati, održat će se "Kreativna Tribina", događaj koji okuplja neke od zadarskih kreativaca i njihove kreacije.

Događaj će okupiti impresivan popis sudionika, uključujući Amas Bijoux, Piccola Creations, ANAS Wedding & Design, Facol, Superkul Studio, Zvonimira Karavida, Dalnature, Prvi Dan Proljeća i Moped Studio. Kreativna Tribina pružit će posjetiteljima priliku da iz prve ruke dožive zadarsku kreativnu scenu, kroz djela i priče svakog od sudionika.

Jedinstvenost ovog događaja ogleda se u njegovom konceptu zajedničke prezentacije. Svi brendovi će biti smješteni duž 15 metara duge tribine, predstavljajući svoje proizvode u skladu i sinergiji, umjesto da se odvajaju. Ova integracija brendova omogućit će posjetiteljima da vide kako se različiti proizvodi mogu kombinirati i upotpuniti, što će dovesti do stvaranja jedinstvenih i originalnih kombinacija. 

Kreativna Tribina nije samo izložba; to je event s ciljem promoviranja i povezivanja zadarskih kreativaca. Kroz ovu platformu želi se podići svijest o važnosti lokalne kreativnosti i njenom doprinosu zajednici. Događaj također predstavlja priliku za posjetitelje da upoznaju kreativce, razgovaraju s njima i otkriju više o procesu iza njihovih djela.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti nakit Amas Bijoux savršeno izložen na staklenim Periskama Zvonimire Karavide, kako ručno rađeni cvjetovi “Prvi dan proljeća” stoje u keramičkim vazama MOPED studia, ili otkriti idealnu kombinaciju marama “Facol” dizajna s popularnim torbama Piccola brenda. Pored toga, AMAS studio će predstaviti svoje personalizirane poklon pakete, dok će obitelj Šestan podijeliti svoju strast prema prirodnoj kozmetici kroz brend Dalnature, nudeći eterična ulja i hidrolate iz zadarskog zaleđa.

Posebno mjesto na ovom događaju zauzima SuperKul Studio, čije će autentične ilustracije grada Zadra poslužiti kao živopisan podsjetnik na kulturnu i povijesnu baštinu našeg grada. Njihove umjetničke kreacije ne samo da će dodatno obogatiti ponudu na tribini, već će i omogućiti posjetiteljima da svoje doživljaje Zadra ponesu kući na jedinstven i umjetnički način.

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, dizajna i kreativnosti da se pridruže ovom jedinstvenom događanju, gdje će moći uživati u radovima lokalnih umjetnika i kreativaca te podržati rast i razvoj zadarske kreativne scene. Vidimo se na Kreativnoj Tribini u Picnic Mingle & Fun!


Reci što misliš!