Kultura

promocija 28. rujna u zkz

Nikola Marinković objavio je novu zvučnu knjigu

Nikola Marinković objavio je novu zvučnu knjigu

Nikola Marinković rođen je u Zagrebu 1999. godine. Živi u Zadru gdje studira na Sveučilištu u Zadru.

Znanstvena knjižnica Zadar i Diligo liber organizatori su predstavljanja knjige i zvučnog izdanja romana La verdad verdadera autora Nikole Marinkovića.

Predstavljanje knjige i zvučne knjige bit će u četvrtak 28.9.2023. u 17:30 sati u Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice Zadar.

127b968db31ea150e9fc34eaa7291236.jpg?v=2Moderator događanja je Vinko Radovčić. Uz samog autora, u programu sudjeluju Ivica Antić, Vito Sikirić, Marijana Senkić-Klapan v.d. ravnatelja Znanstvene knjižnice Zadar, Brajen Dragičević djelatnik Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar, urednica knjige Kristina Koren Kudelić iz izdavačke kuće Diligo libera.

Knjigu su čitali za potrebe zvučne knjige u Zvučnom studiju Znanstvene knjižnice Zadar: Nataša Perić, Vito Sikirić, Ivona Kovačević, Vana Đapić te sam autor.

Nikola Marinković rođen je u Zagrebu 1999. godine. Živi u Zadru gdje studira na Sveučilištu u Zadru. Prvostupnik je hrvatskog jezika i književnosti, a trenutno studira na diplomskom studiju Novinarstva i odnosa s javnostima.

Osoba je s invaliditetom, te korisnik je Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar. Ideja za zvučno izdanje njegovog romana dogodila se spontano, a najviše željom samog autora koji je želio približiti sadržaj romana osobama koje imaju problema s vidom odnosno slabovidnim i slijepim osobama.

 


Reci što misliš!