Kultura

petak, 25. rujna

ZaPis gostuje u šibenskoj "Narančastoj zgradi"

ZaPis gostuje u šibenskoj

Mirjana Mrkela, Jasminka Vejmelka i Iva Pejković, zadarske autorice, predstavljaju udrugu ZaPis u "Narančastoj zgradi" u Šibeniku, gdje će ih ugostiti "Udruga mladih u EU".

Bit će to prilika da zadarski književni glas dođe do publike koja posjećuje programe u zgradi iz koje pogled puca na šibensku plažu Banj.

- Zbog nepredviđene epidemiološke situacije, morali smo odgoditi gostovanje u Rijeci u Dnevnom boravku. Otkazan nam je i zadarski KvartArt, i tu nam je "propala" priča... Zato nas posebno veseli što možemo održati književni susret u Šibeniku. Govorit ćemo o tome kako je nastala udruga zadarskih pisaca koja postoji već deset godina, što smo sve radili, na koji smo način došli do afirmacije i objave knjiga naših članova. Pričat ćemo o jednom ležernijem pristupu književnosti i izazovnim vremenima koja su nam svima promjenila svakodnevicu, kaže predsjednica udruge ZaPis, Iva Pejković.

Na književnom susretu u Šibeniku ZaPis će predstaviti i tri zbirke, "Samo se ti sjećaj", "Je li zvijezdama tijesno" i "Vošta do Tokija" i majice koje su napravili - s citatima iz knjiga.

Književni susret u Narančastoj zgradi započinje u 18 sati.


Reci što misliš!