Kultura

ponedjeljak, 14. rujna

U Gradskoj knjižnici Zadar održat će se radionica stripa uz Erika Lončara

U Gradskoj knjižnici Zadar održat će se radionica stripa uz Erika Lončara

Erik Lončar je prvenstveno filmski redatelj, no cijeli se život bavi stripom. Čita ih iz strasti, proučava ih iz znatiželje, često ih i sam crta, ali najviše o njima podučava. Stripovska predavanja i stripovske radionice vodi od 2011. godine u Hrvatskoj i inozemstvu.

Strip je umjetnost. Strip je strast. Strip vam omogućava da ispričate svoju priču na jedinstven način, kreirate nove svjetove i povedete čitatelje u neočekivane avanture.

Dajte život novim junacima uz znanje i trikove iz radionice Eirka Lončara.

Erik Lončar je prvenstveno filmski redatelj, no cijeli se život bavi stripom. Čita ih iz strasti, proučava ih iz znatiželje, često ih i sam crta, ali najviše o njima podučava.
Stripovska predavanja i stripovske radionice vodi od 2011. godine u Hrvatskoj i inozemstvu. U Berlinu je crtao stripove za školski časopis, isto je nastavio i u Hrvatskoj.

Dizajnirao je omote za glazbenike, filmske plakate, promo plakate i druge materijale za razne udruge i firme. Izradio je eko-bojanku za projekt 'Zeleni Brač', strip o imigrantima za projekt 'Isti ljudi/druga mjesta', te je dizajnirao splitsku USE-IT mapu i mapu Pučišća na Braču.

Najviše se bavi ilustracijama s kojima je sudjelovao na samostalnim i na nekoliko skupnih izložba. Živi i radi u Splitu.

Sva potrebna oprema je osigurana, a sudjelovanje na radionici je besplatno.
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@zadrugart.org
 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti