Kultura

HRT zapošljava 16 vanjskih suradnika nakon godina rada za honorarnu plaću

HRT zapošljava 16 vanjskih suradnika nakon godina rada za honorarnu plaću
Zeljko Lukunić/PIXSELL

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u sklopu projekta kadrovskoga osnaživanja, u stalni radni odnos prima više mladih novinara, od kojih su se mnogi tijekom posljednjih nekoliko godina izgradili u prepoznatljive televizijske profesionalce, izvijestili su u petak s HRT-a.

Iz HRT-a također ističu da je zapošljavanje novinara, osobito mladih, dio poslovne politike vodstva Hrvatske radiotelevizije, čiji je cilj poticati zapošljavanje onih koji su na javnome natječaju zadovoljili propisane uvjete te prošli zahtjevne postupke odabira, prenosi tportal.

"Hrvatska radiotelevizija u idućem će razdoblju nastaviti s ulaganjima u svoje programe u kadrovskome, materijalnome i tehnološkome smislu kako bi gledateljima, slušateljima i čitateljima pružila najvišu kvalitetu sadržaja dostupnu na svim medijskim platformama. Vodeći se time da su upravo zaposlenici najveći potencijal svakoga poslovnoga sustava, Hrvatska radiotelevizija i dalje će poticati politiku zapošljavanja u stalni radni odnos na neodređeno vrijeme te po potrebi zapošljavanja na određeno vrijeme", stoji u priopćenju.


Reci što misliš!