Kultura

Natječaj

"Dan D" poziva mlade dizajnere

Ako imate do 30 godina, prijavite se za izlaganje na dizajnerskom sajmu

'Dan D' jedinstveno je dizajnersko događanje koje će se ove godine održati po prvi put i to u vrlo uzbudljivom prostoru - napuštenom kompleksu Stare klaonice 'Zagrepčanka' u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Dan D je inspirativna prilika za mlade dizajnere i dizajnerice te studente i studentice predstaviti svoj kreativni potencijal, upoznati se i povezati s kolegama iz drugih gradova i zemalja regije. I na koncu naravno, nezaboravno se družiti i zabaviti. 

Ako imate do 30 godina, prijavite se za izlaganje na dizajnerskom sajmu.

Stotinu najzanimljivijih mladih dizajnerskih nada iz cijele regije dobit će priliku predstaviti svoje koncepte, prototipove, samoinicirane ili naručene radove, realizirane ili nerealizirane projekte na po 4m2 izložbenog prostora.

Zainteresirani izlagači trebaju ispuniti on-line prijavnicu najkasnije do 7. 5. 2010. uz koju prilažu nekoliko radova (to ne trebaju biti oni radovi koji će biti izloženi na Danu D) i osnovni koncept svoje izložbene prezentacije na Danu.

Studentima je dozvoljeno izlagati radove nastale u okviru obrazovnih institucija, no treba biti jasno naznačeno da su radovi mentorirani (odnosno potrebno je nastup uskladiti sa specifičnim pravilima određene edukativne institucije, ako takvi postoje).

Svakom izlagaču ponudit će se izlagački prostor tlocrtne površine 4 m2 (2 x 2 m) bez ikakve naknade.

Koncept i način prezentacije radova je slobodan.

Prijave i informacije ovdje .


Reci što misliš!