Kultura

Nagrada Europske filmske akademije (EFA)

Smjestite Zvizdan u društvo europskih velikana!

Smjestite Zvizdan u društvo europskih velikana!

Glasovanje za Nagradu publike (The People's Choice Award) Europske filmske akademije (EFA) otvoreno je još svega tri dana (do 31. listopada), a među 12 nominiranih filmova koji su obilježili godinu je i nagrađivani Zvizdan u režiji Dalibora Matanića.

Samo vaši glasovi dijele nagrađivani film Dalibora Matanića od još jednog prestižnog priznanja - Nagrade publike Europske filmske akademije (EFA) za koju ove godine konkurira 12 najpopularnijih europskih naslova, među kojima su i posljednji film o Jamesu Bondu Spectre u režiji Sama Mendesa i Dankinja Toma Hoopera. 

Glasati se može narednih tri dana (do 31. listopada), a sve što je potrebno jest kliknuti na link: http://www.europeanfilmawards.eu/en_EN/peopleschoiceaward , odabrati Zvizdan i lansirati ga u društvo uvijek rado gledanih naslova kao što su Almodóvarov Vraćam se, Benignijev Život je lijep, Jeunetova Amelie i Boyleov Milijunaš s ulice, koji su već ovjenčani ovom prestižnom nagradom. 

Svi sudionici glasovanja imaju priliku osvojiti i nagradno putovanje - odlazak u europsku prijestolnicu kulture 2016., poljski grad Wroclaw, gdje se 10. prosinca dodjeljuju nagrade za ovogodišnja postignuća u europskom filmu. 

Zato informirajte mame i tate, bake i djedove, prijatelje, bliske i daleke rođake, podijelite link i smjestite Zvizdan u društvo europskih velikana.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.