radionicu vodio Renato Kraljev
Mladi Zadrani učili o plavoj ribi u kulinarstvu
Predavanje i radionicu vodio je prof. Renato Kraljev, koji je polaznicima prenio svoje bogato znanje i iskustvo
Jučer je u Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi održana radionica pod nazivom “Plava riba i njena uporaba u kulinarstvu”.
Polaznici su imali priliku saznati osnovne informacije o plavoj ribi, a zatim su prisustvovali praktičnom dijelu radionice koji je uključivao čišćenje, filetiranje, termičku obradu, prezentaciju i serviranje plave ribe.
Predavanje i radionicu vodio je prof. Renato Kraljev, koji je polaznicima prenio svoje bogato znanje i iskustvo u radu s plavom ribom. Ova edukativna radionica omogućila je polaznicima da steknu vrijedne vještine i znanja koja će moći primijeniti u svojoj budućoj karijeri.
Radionica je održana u sklopu 18. tjedna cjeloživotnog učenja, čime se dodatno naglašava važnost kontinuiranog obrazovanja i usavršavanja, objavili su iz Škole.
Vezane vijesti
-
Pročitajte dnevni horoskop i doznajte što vam za današnji dan predkazuju zvijezde
-
Komunalno društvo Pag podići će dugoročni investicijski kredit u Erste banci u iznosu od 2.100. 000 eura.
-
Sve u svoje vrijeme pa tako i ovaj koncert na Dan zaljubljenih u dvoranu Krešimira Ćosića napokon nam dolazi Dalmatino.
Izdvojeno
-
17.siječnja u 10:00 sati u HNK Zadar još jedna Kava s glumcima - imate priliku upoznati Alena Liverića!
-
Kako kukci znaju kada trebaju ići u hibernaciju, gdje i kako provode hladne periode – priču za The Conversation donosi doktorandica zoologije sa Sveučilišta u Stockholmu Anna Brødsgaard Shoshan.
-
Poziv za prijavu aktivnosti/projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti te su isključivo namijenjene studentima vrijedi do kraja siječnja.
-
Svi koji imaju slab sluh, ali ne nose slušni aparat, trebali bi razmisliti još jednom jer je utvrđeno da pomaže ljudima da žive dulje, prema Sveučilištu Južne Kalifornije (USC).
Reci što misliš!