Događaji

radionicu vodio Renato Kraljev

Mladi Zadrani učili o plavoj ribi u kulinarstvu

Mladi Zadrani učili o plavoj ribi u kulinarstvu
HTUŠ

Predavanje i radionicu vodio je prof. Renato Kraljev, koji je polaznicima prenio svoje bogato znanje i iskustvo

Jučer je u Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi održana radionica pod nazivom “Plava riba i njena uporaba u kulinarstvu”.

Polaznici su imali priliku saznati osnovne informacije o plavoj ribi, a zatim su prisustvovali praktičnom dijelu radionice koji je uključivao čišćenje, filetiranje, termičku obradu, prezentaciju i serviranje plave ribe.

Predavanje i radionicu vodio je prof. Renato Kraljev, koji je polaznicima prenio svoje bogato znanje i iskustvo u radu s plavom ribom. Ova edukativna radionica omogućila je polaznicima da steknu vrijedne vještine i znanja koja će moći primijeniti u svojoj budućoj karijeri.

Radionica je održana u sklopu 18. tjedna cjeloživotnog učenja, čime se dodatno naglašava važnost kontinuiranog obrazovanja i usavršavanja, objavili su iz Škole.


Reci što misliš!