Događaji

vremenska prognoza

Toplo, ali uz nešto više naoblake

Toplo, ali uz nešto više naoblake
eZadar

U Dalmaciji podjednako toplo kao u srijedu, s temperaturom zraka od 21 do 24 °C. Međutim, bit će više oblaka nego u srijedu te pritom i mjestimične kiše, posebno u noći i prijepodne. Zapuhat će jugo, koje će jačati u drugom dijelu četvrtka.

Sunčanih sati bit će i u dijelu Gorske Hrvatske te osobito na sjevernom Jadranu. Kiša većinom u noću, mjestimice i ujutro. Puhat će na moru slaba i umjerena bura, potom jugo, koje će poslijepodne i navečer jačati. Najviša temperatura zraka između 13 i 17 °C u Lici i Gorskom kotaru te od 19 do 22 °C na sjevernom Jadranu.

U Dalmaciji podjednako toplo kao u srijedu, s temperaturom zraka od 21 do 24 °C. Međutim, bit će više oblaka nego u srijedu te pritom i mjestimične kiše, posebno u noći i prijepodne. Zapuhat će jugo, koje će jačati u drugom dijelu četvrtka.

Jugo i na krajnjem jugu Hrvatske, a ujutro mjestimice bura i istočnjak. S promjenjivom naoblakom na mjestimičnu kišu valja računati uglavnom u prvoj polovini dana. Dnevna temperatura zraka između 22 i 25 °C.


Reci što misliš!