Događaji

#Biciklizam

Privremena regulacija prometa na trasi druge etape CRO Racea

Privremena regulacija prometa na trasi druge etape CRO Racea
Željko Lukunić/PIXSELL

Deveto izadnje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 1. do 6. listopada, a biciklisti će kroz šest etapa prijeći gotovo 1000 kilometara diljem Hrvatske. Start druge etape bit će 2. listopada u Biogradu na Moru kod Trga kralja Tomislava u 14:05, a dolazak biciklista na cilj u Novalju kod Ruže vjetrova očekuje se oko 16:48. Vrijeme dolaska biciklista na cilj je procijenjeno i može varirati.

Privremena regulacija prometa
Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Biograd na Moru – Novalja vrijedit će 2. listopada od 13:30 do 17:30 sati na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije na ruti: Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov - Zadar - Pag - Novalja. Važno je naglasiti da će u zonama starta i cilja biti onemogućen parking. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici: https://crorace.com/informacije-o- prometu-cro-race-2024/.

KIDS CRO Race
Peto izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, održat će se 2. listopada od 12:00 sati u Novalji kod Ruže vjetrova. Maleni natjecatelji iz Novalje imat će priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 6. listopada u Zagrebu.


Reci što misliš!