Događaji

1. listopada

Na Sveučilištu prijem novih studenata

Na Sveučilištu prijem novih studenata

Nastava za studente prijediplomskih i integriranih studija te studente druge godine diplomskih studija na Sveučilištu u Zadru počinje u srijedu, 2. listopada 2024. godine. Tim povodom u utorak, 1. listopada 2024 održat će se prijem novih studenata.

Susreti sa studentima prve godine prijediplomskih studija i prve godine integriranih prijediplomskih i diplomskih studija održat će se u utorak, 1. listopada 2024.

Rektor Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Josip Faričić održat će susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija i prve godine integriranog prijediplomskog i diplomskog učiteljskog studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u 9 sati.

Prijem za studente prve godine dvopredmetnih studija održat će na istom mjestu od 10 sati, nakon čega slijede susreti s pročelnicima na matičnim odjelima.

Na ulazu na Sveučilište studenti će se na četiri štanda informirati o Studentskom zboru, međunarodnoj razmjeni, mogućnostima volontiranja, učenja stranih jezika i ostalim pogodnostima koje im se nude tijekom studiranja.

Nastava za studente prve godine diplomskih studija počinje u ponedjeljak, 7. listopada 2024. godine.
 


Reci što misliš!