Događaji

do 11. listopada

U Ustanovi INOVAcija otvorene prijave za stručno osposobljavanje za rad za 3D vizualizaciju i fotografiju

U Ustanovi INOVAcija otvorene prijave za stručno osposobljavanje za rad za 3D vizualizaciju i fotografiju
INOVAcija

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija planira provedbu stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa za 3D vizualizaciju i fotografiju.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koje imaju najmanje srednju stručnu spremu. Trajanje stručnog osposobljavanja za rad je 4 mjeseca.

Polaznici će tijekom osposobljavanja primati novčanu naknadu i refundaciju putnih troškova, a ujedno stjecati vrijedna znanja koja su aktualna i tražena na tržištu rada!

Stručno osposobljavanje provodit će se u suvremeno opremljenom Centru za kreativne industrije u Zadru na adresi Put Murvice 3a.

Polaznicima će u centru biti dostupna sva suvremena fotografska i digitalna oprema te prostorni uvjeti poput IT dvorane i multifunkcionalne dvorane kao i stručna mentorska podrška.

Prijavu, koja sadrži životopis, motivacijsko pismo i kopiju svjedodžbe / diplome potrebno je poslati e-mailom na adresu: info@inovacija-zadar.hr .

Rok za prijavu je do 11. listopada 2024., a početak programa planiran je za prosinac 2024.

Za više informacija možete se javiti na kontakt telefon: 023/ 627 - 895 i 023/ 627 – 890 ili na e-mail adresu: info@inovacija-zadar.hr  


Reci što misliš!