Događaji

petak, 27. rujna

Konferencija "Dobitna formula" u zadarskom Inkubatoru donosi brojne zanimljive teme!

Konferencija

Dođite na 3. Konferenciju namijenjenu malim poduzetnicima – „Dobitna formula“, koja će se 27. rujna od 10 do 13 sati održati u Inkubatoru Bili brig, ulaz je slobodan

Organizatori su iskusni predavači i poduzetnici okupljeni u timu „Dobitna formula“ te Inovativni Zadar d.o.o., koji je ujedno i domaćin 1. zadarskog izdanja konferencije.

Dobitnu formulu čine kratka i upečatljiva izlaganja na teme koje muče male i srednje poduzetnike. Primjerice, kako dobiti financiranje, odrediti cijenu proizvoda ili bolje upravljati zalihama.

Nakon izlaganja, slijedi tematska panel rasprava s gostima, a na kraju je prilika za umrežavanje.

Financijski konzultant, komentator i bloger, Hrvoje Serdarušić izložit će najčešće financijske pogreške kod poduzetnika te nas naučiti kako postići dobar rejting kod banaka.

Predrag Novačić, direktor portala Bon.hr, pokazat će nam kako prepoznati dobrog, a kako lošeg kupca i smanjiti vjerojatnost problema s naplatom.

Može li vam računovođa pomoći da poslujete uspješnije?

Na to pitanje će odgovoriti direktorica računovodstvenog ureda Opus Libre, Gordana Janković Besednik.

Mihovil Katić iz agencije Branche govorit će o često zanemarenom dijelu marketinga: cijenama. Pokazat će nam kako ih ispravno odrediti i izbjeći opasnost da budemo prejeftini.

Kristijan Kožić iz Analitičkih rješenja demonstrirat će kako vam poslovna inteligencija može pomoći da prepoznate najprofitabilnije kupce ili lokacije prodaje.

Gerhard Šarić, konzultant za bespovratna sredstva iz Waymarka, izložit će nam aktualne natječaje EU fondova za mala i srednja poduzeća.

Iz programa izdvajamo panel na temu “Ima li još nešto osim turizma u Zadru?” na kojem ćemo doznati potencijale koje Zadar ima izvan turističkog sektora.

Moderator panela je komunikacijski konzultant Mate Mijić, a panelisti su Marko Mišulić iz IT kompanije Rentlio te Edvard Ćoza iz konzultantske kompanije Civil Engineering Consultancy.

Više o Konferenciji možete pogledati OVDJE. Cijeli Program je dostupan OVDJE

 

Konferencija je otvorena za javnost, kotizacije nema, a prijava sudionika je moguća na web stranici i društvenim mrežama Inovativnog Zadra.  


Reci što misliš!