Događaji

21. rujna

Prijavite se na 36. izdanje tradicionalne biciklijade od Zadra do otoka Vira

Prijavite se na 36. izdanje tradicionalne biciklijade od Zadra do otoka Vira
K. Škrbić

Tradicionalna biciklijada od Branimirove obale u Zadru do Trga svetog Jure na otoku Viru u nedjelju 22. rujna doživjet će svoje 36. izdanje.

Početak jesenske virske biciklijade koja okuplja sve ljubitelje biciklizma – profesionalce i rekreativce – startat će na Branimirovoj obali u Zadru u 10 sati, a dolazak u Vir očekuje se oko podne. Kao i uvijek, po dolasku na otok za sve sudionike biciklijade organizirat će se okrjepa i osvježenje, a potom i bogata tombola s većim brojem nagradnih kompleta biciklističke opreme i glavnom nagradom – vrijednim Mountain Bikeom.

Po dolasku na otok bicikliste će na virskoj rivi zabavljati sjajni zadarski pjevač Duje Stanišić & Band. Prijaviti se možete online na web stranici Vir turizma na linku

Prijaviti se također možete neposredno prije početka biciklijade od 9 sati na Branimirovoj obali u Zadru te pored ureda Turističke zajednice u Viru od 8.30 sati otkud će se biciklisti organizirano prevoziti do Zadra.

Organizirat će se i povratak u Zadar uz besplatni prijevoz vozilima virskih komunalnih poduzeća Čisti otok i Vir održavanje te automobilima taksi kompanije Taxi Vir.  Tradicionalnu virsku biciklističku manifestaciju od prvog izdanja organiziraju Općina Vir, destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica uz pomoć Biciklističkog kluba Zadar, zadarske Prometne policije, Službe Hitne pomoći, virske kompanije Taxi Vir te komunalnih poduzeća Vir zaštita, Vir održavanje i Čisti otok. 

 


Reci što misliš!