Događaji

Općina Sv. Filip i Jakov

U Sikovu se dovršava gradnja višenamjenske dvorane vrijedne 161,5 tisuću eura

U Sikovu se dovršava gradnja višenamjenske dvorane vrijedne 161,5 tisuću eura
BNM portal

Općina Sveti Filip i Jakov u tijeku je s izgradnjom objekta društvene namjene – višenamjenske dvorane u Sikovu, projekta koji ima za cilj pružanje prostora za organizaciju različitih društvenih aktivnosti, kulturnih događanja, seminara i sličnih događanja za lokalno stanovništvo.

Višenamjenska dvorana bit će prizemna građevina sa jednim velikim višenamjenskim prostorom koji će biti opremljen instalacijom za točionik za posluživanje pića po potrebi. Također, u sklopu dvorane bit će osigurani sanitarni čvorovi prilagođeni muškim, ženskim i osobama smanjene pokretljivosti, čime će se objekt učiniti u potpunosti pristupačnim za sve korisnike.

Projektirana dvorana bit će dizajnirana u skladu s zahtjevima investitora za jednostavnu funkcionalnost i maksimalnu udobnost korisnika. Planirana udaljenost od susjednih parcela i regulacijske linije bit će minimalno 5 m, što će osigurati adekvatan prostor za nesmetanu upotrebu i sigurnost objekta.

Ovaj projekt ima za svrhu unapređenje društvenog života lokalne zajednice kroz pružanje modernog i funkcionalnog prostora za različite aktivnosti. Ukupna procjena troškova svih radova iznosi oko 161.530,29 eura (bez PDV-a), doznaje BNM portal.


Reci što misliš!