Kultura

ponedjeljak, 23. rujna

Drama plus započinje s radom, još stignete prijaviti svoje dijete

Drama plus započinje s radom, još stignete prijaviti svoje dijete

Drama Plus poziva sve zainteresirane na upise u glumačke skupine u novom kazališnom programu za 2024. i 2025. godinu. S radom se započinje u ponedjeljak, 23. rujna ali još uvijek stignete prijaviti svoje dijete u Malu ili Veliku dramu.

Program dramske radionice Drame plus odvija se u dvije skupine: u Maloj drami (djeca +7 godina), te u Velikoj drami (+14 godina), tri puta tjedno.

Upisi i programi odvijaju se u Drami plus u Molatskoj 9 u Zadru, dok se kazališni program igra u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar i u Kazalištu lutaka Zadar.

Upisi se vrše putem sljedeće e-pošte: uzkudramaplus@gmail.com ili na kontakt telefon voditelja Drame plus: +385 98 779 703.

Drama plus ove kazališne sezone započinje s radom u ponedjeljak, 23. rujna 2024.

Polaznici Male drame do kraja ove godine premijerno će odigrati predstavu “Divlji konj” Božidara Prosenjaka u adaptaciji i režiji Vinka Radovčića, a reprizno će se ponovno igrati “Mali princ” u režiji Vinka Radovčića, voditelja dramskih radionica Drame plus.

Velika drama započet će s pripremama za predstavu “Zenobija” danskog autora Mortena Dürra, također u režiji Vinka Radovčića.


Reci što misliš!

 Izdvojeno