Događaji

sve info na jednom mistu

15 happy years: Millennium jump promjenio naziv, po akreditacije već od ponedjeljka!

15 happy years: Millennium jump promjenio naziv, po akreditacije već od ponedjeljka!
Bojan Bogdanić

Udruga Propela u suradnji s tvrtkom dm i ove godine organizira popularni skok sa zadarske rive - Millennium jump! Na konferenciji za medije iznijeli su nekoliko važnih detalja koji će vas zanimati ako se želite priružiti stotinama sudionika

Svake godine interes za ovu manifestaciju ne prestaje, a ona ima i humanitarnu stranu pa će tako dio prihoda od kotizacija biti usmjeren prema Školi plivanja polaznika vrtića Latica.

Millennium jump održat će se u subotu 27. srpnja a dolazak na rivu predviđen je već u 14:30 sati. 

Kotizaciju u po cijeni od 5 eura može se nabaviti prije manifestacije na info pultu koji će se nalaziti na Narodnom trgu i Kalelargi od ponedjeljka, 22. srpnja od 19 do 23 sata.

Kako će izgledati sam program?

14. dm Millennium Jump @ Zadarska riva 14. dm Millennium Jump @ Zadarska riva

U 15:35 održat će se defile gumenjaka i bakljada, a prvi zajednički skok je u 15:45 sati.

Drugi skok bit će dvostruki domino, potom stiže gost Ante Cash, nakon kojeg slijedi ples i grupna fotka, te puštanje 15 velikih balona, uz fotkanje u moru.

Treći skok je dm skok na jastucima, koji će uloviti helikopteri. Potom će sudionici ispisati tijelima natpis ''15 happy years'', u 18:10 sati. 

Voditelj će i ove godine biti Frano Ridjan.

- Riva nam je u punom sjaju, fotografije će biti predivne i obići će Hrvataku i šire. Rijetko koji grad se može pohvaliti kupanjem u moru u centru.

Sudionici će i ove godine, od 15 do 18 sati moći obaviti besplatne dermatološke preglede koje će, metodom digitalne dermoskopije, obavljati šest dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum.

Šaljemo jednu lijepu poruku domaćim i stranim gostima. Veseli me i da manifestacija ima i humanitarni karakter, kazala je direktorica TZGZ-a, Iva Bencun.

Marijan Doutlik, ispred dm-a, kazao je kako se dermatološki pregledi nastavljaju i ove godine.

Do sada je preko 6100 ljudi obavilo preglede na zadarskoj rivi.

Autor projekta i producent Neven Stojaković naglasio je kako se radi o 15-oj godini, a sam naziv je izmjenjen u "dm Zadar jump 2024" zbog boljeg brendiranja Zadra i jer je to jedinstvena manifestacija u svijetu, pojasnio je.

- Puno gostiju planira svoj dolazak zbog ove manifestacije, a mnogi budu zatečeni i ugodno se iznenade, kazao je Stojaković.

Promocija Zadra kao turističke destinacije i humanitarna priča Jumpa je neupitna, stoga požurite po svoju akreditaciju jer bit će ih samo 3000!

 


Reci što misliš!