Događaji

od 27. lipnja do 6. rujna

Večeras iz Ancone za Zadar isplovljava trajekt Marko Polo koji će s 4 plovidbe tjedno povezivati ova dva grada

Večeras iz Ancone za Zadar isplovljava trajekt Marko Polo koji će s 4 plovidbe tjedno povezivati ova dva grada
Jadrolinija

Večeras u 22 sata s polaskom iz Ancone Jadrolinija počinje s plovidbom na međunarodnoj liniji Zadar - Ancona. Sve do 6. rujna linija će povezivati ova dva grada na obali Jadrana.

U vrhuncu sezone ova će se linija održavati s četiri putovanja tjedno. Liniju održava trajekt Marko Polo, kapaciteta je 1500 putnika i 270 vozila.

Izabrati putovanje linijom Zadar - Ancona znači izabrati udobnost, prostranost i praktičnost. Mogućnost putovanja automobilom kako biste neometano mogli istraživati novu destinaciju jedna je od glavnih prednosti u odnosu na druge oblike putovanja.

Trajekt Marko Polo, osim mogućnosti putovanja automobilom, nudi odličnu ponudu tradicionalnih hrvatskih jela. Sami putnici često upravo jela restorana na brodu ističu kao vrlo pozitivnu točku iskustva plovidbe. Svježe namirnice i pažljiva priprema jela dovela je brodske kuhare na dobar glas.

Osim večere u restoranu s pogledom na plavetnilo Jadrana, na liniji Zadar – Ancona imate na raspolaganju ugodna avio sjedala u kojima se možete opustiti, a za noćne plovidbe tu su i kabine. Na svoju željenu destinaciju doći ćete odmorni i spremni za stvaranje novih uspomena.


Reci što misliš!