Događaji

jet set na muraju

Disco, pop i rock hitovi od šezdesetih godina prošlog stoljeća do danas na bastionu sv. Roka

Disco, pop i rock hitovi od šezdesetih godina prošlog stoljeća do danas na bastionu sv. Roka
Bojan Bogdanić

Topla lipanjska večer bila je idealna za nastavak događanja na Muraju. Grupa Jet Set zasvirala je u nedjelju navečer na bastionu sv. Roka na gradskim zidinama.

Živost na zidine unijele su zadarske kreativne snage.

Jet Set na bastionu sv. Roka Jet Set na bastionu sv. Roka

Prodavale su se rukotvorine skupine zadarskih dizajnerica: BoVi by Božena (modni dodaci za kosu); Zaplet_twist (spoj tradicionalnog i modernog dizajna nakita); Sunflowersbyana (makrame nakit); beadway by kate (ručno rađen nakit od staklenih perlica); Željka Tomaš (fotografkinja iz Zadra koja prenosi zadarske motive na razglednice, torbe i lepeze); Dalnature iz Briševa (Lavanda, ružmarin, smilje, kadulja, lovor, neven i mirta pretočeni u eterična ulja, macerate i hirdolate); shamballaflower_art (ručno oslikane slike, podmetači i magnetići).

Bili su tu i Obrt POTONKA (heklane torbe, košarice, privjeske od konca i špage); Obrt TINKA (torbe, ruksaci, kozmetičke torbice i pernice od recikliranih materijala); Pherall butiga (dalmatinski brend inspiriran užancama i životom uz more); Ljiljana Surać (nakit od bakra); Sandra Vukman (šivani dodatci, torbe i ruksaci).

A djelić atmosfere zabilježili smo u fotogaleriji.
 


Reci što misliš!