Događaji

vremenska prognoza

Djelomice sunčano uz povremeno umjeren jugozapadnjak

Djelomice sunčano uz povremeno umjeren jugozapadnjak
Šime Zelić/PIXSELL

Uz promjenjivu naoblaku uglavnom u prvom dijelu dana u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice kiša, pa i u obliku pljuskova, dok će uz obalu i na otocima srednjeg Jadrana biti djelomice sunčano, pa i sunčanije.

U noći i ujutro oblačnije i u središnjoj Hrvatskoj, uz povremenu kišu. Zatim sunčana razdoblja, a popodne raste vjerojatnost za lokalne pljuskove i grmljavinu, moguće izraženije. Također hladnije, ujutro uz temperaturu između 7 i 9 °C, a najviša poslijepodnevna će biti od 16 do 18 °C.Dnevna temperatura primjerenija dobu godine i na zapadu zemlje - u gorju između 13 i 15 °C, na Jadranu od 16 do 18 °C. Ujutro mjestimice kiša, osobito u Gorskoj Hrvatskoj, a poslijepodne su mogući pljuskovi i grmljavina, uz obalu sjevernog Jadrana lokalno izraženiji. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, uz pljuskove lokalno pojačan.

Uz promjenjivu naoblaku uglavnom u prvom dijelu dana u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice kiša, pa i u obliku pljuskova, dok će uz obalu i na otocima srednjeg Jadrana biti djelomice sunčano, pa i sunčanije.

Uz povremeno umjeren jugozapadni i zapadni vjetar more će biti malo do umjereno valovito.

Na jugu Hrvatske u noći i ujutro mjestimice kiša, pa i u obliku pljuskova, a zatim barem djelomice sunčano. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, ponegdje i sjeverozapadni.


Reci što misliš!