Događaji

radost muziciranja

Za kaljsku djecu nabavljen digitalni pianino

Za kaljsku djecu nabavljen digitalni pianino
pixabay.com

U suradnji sa udrugom „Sveti Pelegrin“ koja se prijavila na natječaj za udruge civilnog društva Općine Kali, realiziran je projekt „Muzika za djecu Kali“ i nabavljen novi digitalni pianino marke Kawai.

Pozivaju se roditelji zainteresirane djece da se jave u Općinu Kali radi dogovora.

Isti trenutno boravi u općinskoj vijećnici Općine Kali na mjestu nekadašnjeg klavira, a intencija je da se po završetku rekonstrukcije i nadogradnje vrtića „Srdelica“ premjesti tamo, pa u novim prostorima u budućnosti vidimo i mogućnost formalnog glazbenog obrazovanja za kaljsku djecu, piše Nezavisna lista mladih Kali.

Zasad želim omogućiti djeci koja već pohađaju neke programe glazbenog obrazovanja, a naročito onoj koja uče svirati klavir: priliku da vježbaju na za to adekvatnom instrumentu, bez da za isto moraju odlaziti u Zadar ili da njihovi roditelji odmah na početku moraju izdvojiti velike svote novca, piše Nezavisna lista, te zaključuje - Pravu drvenu tipku i mehanizam koji ovaj instrument posjeduje ne može zamijeniti nikakav plastični sintisajzer!

Ukoliko ima zainteresirane djece, molim da se roditelji jave u općinu kako bismo se dogovorili oko detalja i termina, poziva lokalna Nezavisna lista mladih.


Reci što misliš!