Događaji

nastavak tek iza uskrsa

Joso Nekić o epilogu sjednice Gradskog vijeća: Poražavajuće!

Joso Nekić o epilogu sjednice Gradskog vijeća: Poražavajuće!
Šime Zelić/ PIXSELL

Nakon žustre verbalne rasprave na hodniku između vijećnika Radete i pročelnika Nekića, pročelnik Nekić održao je kratku konferenciju za novinare

- Trebamo sačuvati jednu racionalnost, ne smijemo dovoditi u poziciju da netko tko je žrtva bude i dalje žrtva, i na tu žrtvu i dalje se ta žrtva nastavlja, trebamo zaštititi te krhke članove našega društva i da se zapravo po tome vidi kakvi smo ljudi i kakvo je naše društvo. Na ovakav način kako oni nastupaju, ja mislim da je ovo poražavajuće.

Prethodno je SDP-ov vijećnik Danijel Radeta izbačen sa sjednice nakon tri opomene. Govorio je o nedavnom pritvaranju nastavnika kojeg policija sumnjiči za pokušaj zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. 

Sjednica zadarskog Gradskog vijeća koja je jutros počela burno već i prije usuglašavanja Dnevnoga reda prekinuta je nakon Aktualnog sata. Zbog izlaska vijećnika Enija Meštrovića i Akcije mladih uoči točke o povećanju cijene odvoza smeća sjednica je prekinuta zbog nedostatka kvoruma.

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić prekinuo je sjednicu, jer više nije bilo kvoruma, a nastavak sjednice trebao bi se održati nakon Uskrsa. 


Reci što misliš!