Događaji

evo detalja

TZ Grada Zadra objavila Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije 2024.

TZ Grada Zadra objavila Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije 2024.
Dino Stanin/PIXSELL

Turistička zajednica grada Zadra raspisuje Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini na području Turističke zajednice grada Zadra, koji traje od danas, 15. siječnja 2024. godine zaključno s danom 31. siječnja 2024. godine.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Zadra za događanja od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja za turističku, kulturnu, gastronomsku, sportsku i ostalu ponudu kao motiva dolaska turista u destinaciju.



Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu.

Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel

Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno zaključno s danom 31. siječnja 2024. godine na adresu: Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: „Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini".

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Turističku zajednicu grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: info@zadar.travel


Reci što misliš!