Događaji

srijeda, 17. siječnja

Radionica „Uspješno kročite kroz vrata karijere: umijeće pripreme za intervju“

Radionica „Uspješno kročite kroz vrata karijere: umijeće pripreme za intervju“

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru poziva na radionicu "Uspješno kročite kroz vrata karijere: umijeće pripreme za intervju", 17. siječnja 2024. u 17h, Austrijska knjižnica (Trg kneza Višeslava 9)

Radionica "Uspješno kročite kroz vrata karijere: umijeće pripreme za intervju" namijenjena je svim studentima, pružajući im konkretne korake i vještine za uspješnu pripremu za razgovor za posao.

Kroz interaktivne module, sudionici će istražiti dubinsko informiranje o firmi i dodatne strategije koje će ih pripremiti za uspješan nastup tijekom intervju situacija. Ova je radionica osmišljena kako bi poticala samopouzdanje i pružila praktične alate koji su ključni u postizanju uspjeha na tržištu rada.

Kome je namijenjena radionica? 

Radionica je namijenjena svim studentima, pružajući konkretne korake i vještine za uspješnu pripremu za razgovor za posao. 

Koji je cilj radionice? 

Sudionici će kroz interaktivne module istražiti informacije o firmi i strategije za uspješan intervju. Radionica potiče samopouzdanje i pruža ključne alate za uspjeh na tržištu rada.

Tko su voditeljice radionice?

Voditeljice su Marija Gulam, Karmela Biočić, Nora Ivić, studentice psihologije, pod mentorstvom prof. dr. sc. Ljiljane Gregov s Odjela za psihologiju.

Prijava je potrebna putem obrasca


Reci što misliš!