Događaji

vremenska prognoza

Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom

Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom
Iva Pejković

Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom i na jugu Hrvatske, a u početku lokalno moguća slaba kiša. Puhat će umjerena do jaka bura te poslijepopodne oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.

U četvrtak u istočnoj Hrvatskoj djelomice sunčano, poslijepodne uz ponegdje umjeren jugozapadni vjetar te manje hladno. Ujutro mjestimice moguća magla, osobito u Podravini. Najviša dnevna temperatura oko 10 °C.

U središnjoj Hrvatskoj prijepodne sunčanije, ujutro ponegdje s maglom i temperaturom između -2 i 0 °C. Zatim porast naoblake i navečer mogućnost za gdjegod koju kap kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, prema kraju dana na sjeveru jači. 



Na zapadu zemlje do jutra će moguće oborine prestati te će se razvedriti i do sredine dana prevladavati sunčano. U drugom dijelu četvrtka promjenjivo oblačno. Ujutro na sjevernom Jadranu umjerena, podno Velebita i jaka bura, zatim će zapuhati zapadnjak i jugozapadnjak, kao i u gorskoj Hrvatskoj. 

Tijekom noći i jutra u Dalmaciji ponegdje malo kiše, uglavnom na otvorenom moru, zatim prolazno razvedravanje. Umjerena bura, od sredine dana sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom i na jugu Hrvatske, a u početku lokalno moguća slaba kiša. Puhat će umjerena do jaka bura te poslijepopodne oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.


Reci što misliš!