Događaji

vremenska prognoza

Prijepodne oblačno, poslijepodne razvedravanje i umjeren sjeverozapadnjak

Prijepodne oblačno, poslijepodne razvedravanje i umjeren sjeverozapadnjak
Iva Pejković

U četvrtak navečer bura će zapuhati i u Dalmaciji, no veći dio dana popuhivat će do umjeren sjeverozapadnjak pa će more biti malo do umjereno valovito. Uz promjenjivu naoblaku povremeno će padati kiša, a popodne su vjerojatnija sunčana razdoblja.

Četvrtak će u Slavoniji, Baranji i Srijemu početi uz mnogo oblaka i mjestimičnu kišu. Popodne djelomično razvedravanje, a malo kiše još može pasti u Posavini. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni.



U središnjoj Hrvatskoj uz promjenjivu naoblaku povremene kiše bit će uglavnom prijepodne. Najniža temperatura zraka oko 4 °C, najviša od 8 do 10 °C.

U gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu jutro će biti oblačno s kišom, zatim smanjenje naoblake, osobito od sredine dana. Vjetar većinom slab, na zapadnoj obali Istre i prema otocima i umjeren sjeverozapadni i zapadni, a popodne bura koja će navečer naglo jačati.

U četvrtak navečer bura će zapuhati i u Dalmaciji, no veći dio dana popuhivat će do umjeren sjeverozapadnjak pa će more biti malo do umjereno valovito. Uz promjenjivu naoblaku povremeno će padati kiša, a popodne su vjerojatnija sunčana razdoblja.

Na krajnjem jugu Hrvatske prvi dio četvrtka bit će oblačan i kišovit, sve rjeđe prema sredini dana, ali znatnije smanjenje naoblake slijedi tek navečer. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni, još u noći i jak. Temperatura zraka bez izraženog dnevnog hoda, većinom između 11 i 16 °C, u zaobalju ujutro malo niža


Reci što misliš!