Događaji

prijave do 22. studenoga

Edukacija Teen STAR - cjelovitog spolnog odgoja mladih u Zadru

Edukacija Teen STAR - cjelovitog spolnog odgoja mladih u Zadru
pixabay.com

Edukacija voditelja programa cjelovitog spolnog odgoja mladih Teen STAR u sjemeništu 'Zmajević' u Zadru s početkom u 9 sati održava se u tri termina: u subotu, 25. studenog te u vikendima 1. i 2. prosinca (petak i subota) i 15. i 16. prosinca (petak i subota)

Na edukaciji se razmatra kako razgovarati i odgajati djecu i mlade za zdravu spolnost, brak i obitelj u današnje vrijeme velikog utjecaja medija i društva na njih.

Na tu edukaciju pozvani su roditelji, angažirani djelatnici i animatori iz župa, škola i zajednica i svi koji se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih.

Zahvaljujući cjelovitom znanstvenom i metodički razrađenom pristupu te kršćanskim i općeljudskim vrijednostima vezanima za ljudsku spolnost, program Teen STAR je u svom 25-godišnjem provođenju u Hrvatskoj pokazao brojne pozitivne rezultate i plodove kod mladih u župama, školama, zajednicama i njihovim obiteljima.

Detaljne informacije o edukaciji i obrazac za prijave nalaze se na internetskoj stranici www.teenstar.hr. Prijave su do 22. studenog. Za dodatna pitanja javite se na e-mail info@teenstar.hr.


Reci što misliš!