Događaji

vremenska prognoza

U četvrtak pretežno sunčano, tijekom dana postupno sve više oblaka

U četvrtak pretežno sunčano, tijekom dana postupno sve više oblaka
Bojan Bogdanić

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije većinom sunčano. Nakon jutarnje slabe do umjerene bure okrenut će na jugo koje potkraj dana uglavnom na otvorenom moru može biti jako.

Četvrtak u istočnim hrvatskim krajevima većinom sunčan. Ujutro mjestimice može biti magle, a popodne na zapadu više oblaka. Zapuhat će slab i umjeren jugozapadni i južni vjetar te će temperatura danju porasti do 15, 16 °C.

Đir po gradu, srijeda 8. studenog 2023. Đir po gradu 8. studenog 2023.

Podjednako tijekom dana i u središnjoj Hrvatskoj, a najniža jutarnja temperatura od 1 do 4 °C. Pritom prvi dio dana pretežno sunčan, ujutro s mjestimičnom maglom, zatim postupan rast naoblake i umjeren jugozapadni vjetar.

Jugozapadnjak i u gorju, u najvišim predjelima i jak, te na sjevernom Jadranu, gdje će zapuhati i jugo koje će prema kraju dana jačati. Poslijepodne će se naoblačiti pa ponegdje može pasti i malo kiše, ponajprije u večernjim i noćnim satima. Ujutro je u gorskim područjima moguć slab mraz.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije većinom sunčano. Nakon jutarnje slabe do umjerene bure okrenut će na jugo koje potkraj dana uglavnom na otvorenom moru može biti jako.

U popodnevnim satima postupno sve više oblaka, a temperatura će porasti te iznositi od 16 do 20 °C.

Razmjerno toplo i na krajnjem jugu Hrvatske, gdje će četvrtak obilovati suncem. Ujutro i prijepodne mjestimice će uz obalu biti slabe do umjerene bure, a u drugom dijelu dana zapuhat će jugo.

 


Reci što misliš!