Događaji

#DHMZ

Lokalno kiša te pljuskovi s grmljavinom, jugozapadnjak i jugo u jačanju

Lokalno kiša te pljuskovi s grmljavinom, jugozapadnjak i jugo u jačanju
Bojan Bogdanić

U Dalmaciji djelomice sunčano, uglavnom prijepodne više oblaka pa se lokalno očekuje kiša te pljuskovi s grmljavinom.

Puhat će umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak i zapadnjak. Krajem dana okrenut će na jugo i južni vjetar te jačati. Najviša dnevna tremperatura od 16 do 19 °C.

Prognoza za pomorce - Srednji Jadran

Vjetar SW 12-22 čvorova, tijekom prvog dijela noći SW i S vjetar u jačanju na 18-34, od sredine noći i do 40 čvorova. More 2-3, tijekom noći u jačanju na 3-4, sutra prijepodne ponegdje 5. Vidljivost 10-20 km. Još u početku pretežno vedro zatim tijekom noći naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Izgledi vremena od 6. do 8. studenog

U ponedjeljak djelomice, ponegdje i pretežno sunčano, a uz više oblaka uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorju mjestimice kiša, osobito krajem dana. Zatim promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom, najčešće u utorak.

U ponedjeljak i srijedu u unutrašnjosti ujutro ponegdje magla. Vjetar na kopnu većinom slab, u ponedjeljak povremeno umjeren jugozapadni, a u srijedu sjeverozapadni. Na Jadranu umjeren, mjestimice i jak jugozapadnjak i jugo, u srijedu u okretanju na sjeverozapadnjak. Dnevna temperatura u blagom padu, a jutra svježija.


Reci što misliš!